Alegerea ATV-ului

Un lucru pe care e necesar sa il stiti, e ca ATV-urile se impart in trei categorii : ATV-uri autoutilitare, ATV-uri sportive si quad-uri.

Diferenta dintre aceste categorii consta in mobilitate, spre exemplu ATV-urile se descurca mult mai bine pe terenuri mai accidentate, pe cand quadurile se remarca mai bine pe piste.

Foarte multi dintre cei care isi doresc un ATV si se hotarasc sa achizitioneze unul, sunt indecisi in legatura cu alegerea unui model deoarece pe piata se gaseste o gama larga si variata de posibilitati si combinatii pentru satisfacerea dorintelor si nevoilor cumparatorilor.

In primul rand trebuie sa stabiliti cauza achizitionarii unui ATV, chiar daca este un capirciu sau o necesitate, aceasta decizie este primordiala pentru a alege modelul perfect pentru dumnveavoastra.

De ce spunem asta, pentru ca veti gasi o gama variata de modele,iar alegerea celui necorespunzator aduce de multe ori dezamagire pentru ca ar putea sa nu se potriveasca nevoilor dumneavoastra.

ATV-urile sunt concepute pentru a merge pe terenuri accidentate, pe piscuri de munte, in locuri greu accesibile, dar pot fi folosite si pentru plimbari pe trasee mai putin accidentate, ca mijloace de transport in zonele unde autoturismele nu au acces.

Un al doilea pas important este sa va documentati despre multitudinea modelelor existente. Fie ca este vorba de o marca mai putin cunoscuta, fie vorba de una consacrata, informati-va despre performantele ATV-urilor citind specificarile si review-urile site-urilor de specialitate, dar puteti intra si pe diferite forumuri unde sunt exprimate pareri ale cumparatorilor diferitelor modele si astfel puteti face comparatii intre ele.

De pe aceste site-uri puteti primi informatii in legatura cu ajustarile care pot fi aduse, tehnologia utilizata, complexitatea mecanismelor din care este confectionat ATV-ul, veti afla atuurile dar si lipsurile modelelor dorite. Nu tot timpul cel mai laudat model este cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra, exista modele mai putin promovate, care satisfac nevoile unui numar convenabil de persoane asa ca, e foarte importanta informarea.

Un alt pas este alocarea unui buget pentru intretinerea ATV-ului, cu cat are mai multe dotari, cu atat va va costa mai mult intretinerea lui. Pe langa astea, echipamentele pentru diferite perioade ale anului, si ele vor venii cu costuri suplimentare si trebuie sa le aveti in vedere.

Un alt aspect, care la prima vedere pare neimportant este culoarea ATV-ului. Deoarece acum puteti opta pentru orice nunanta a oricarei culori , ele stabilindu-se prin combinatii diferite dintre culori facute pe calculator. Pentru o persoana cu personalitate, culoarea va reprezenta o insusire importanta.

Priviti toate posibilitatile pe care vi le poate aduce un ATV, ganditi in perspectiva si luati in calcul fiecare ocazie in care ati putea calatori cu el, doar asa veti face alegerea corecta. Nu excludeti practicarea unor trasee dificile, folosirea lor in anumite anotimpuri, Rally Ride sau de Quad-uri. Pentru orice alte informatii echipa noastra va sta la dispozitie, orice neclaritate o putem discuta si rezolva cu personalul nostru care va fi alaturi cu sfaturi si oferte pentru alegerea celui mai bun model care sa se plieze personalitatii si necesitatii dumneavoastra.